Category: Tjänster

Guerilla Marketing – Gerillamarknadsföring

Vi har genom åren utfört flera lyckade och uppmärksammade guerilla marketing-kampanjer där vi placerat ut olika typer av installationer som sedan överraskar människor positivt i deras vardag. Vi är mycket stolta över Guldägget som vi tilldelades 2006 för Alternativ Media ”Lågt på Slussen” i samarbete med Garbergs och Glocalnet.

Andra minnesvärda jobb är Stockholmsbilden i DN 2005 åt Gröna Lund i samarbete med åkestam.holst som liksom andra jobb har genererat en del ”intressanta” artiklar i media genom åren.

Read More

Affischering

Affischering är idag ett självklart inslag i stadsbilden och ett av det mest effektiva och genomslagskraftiga sätt att marknadsföra sig på inom street promotion. Vi når snabbt och lätt ut med strategiska placeringar av affischer i city, runt stora centrum och mötesplatser där mycket människor passerar dagligen. Idag fungerar våra affischer ungefär som löpsedlar, alla ser dem!

Read More

Distribution av reklam

Vi distribuerar promotion-material till våra egna programställ på attraktiva restauranger, barer, cafeér, butiker mm i form av program, affischer, flyers, reklam och inbjudningar.

Read More

Street Teams

Våra street teams består av energiska och representativa killar och tjejer som på ett professionellt sätt kommunicerar er produkt.

Read More

Bilistkampanjer

Med exempelvis banderoller, plakat och affischer når vi bilisterna vid trafikerande infarter och tullar m.m. Vi delar även ut flygblad/mini-affischer på vinrutetorkare i passande områden där även fotgängare ser dem, även detta en typ av affischering.

Out Door Art

Vi samarbetar med flera olika konstnärer som hjälper oss att dekorera gator och torg för att göra ett starkare intryck på konsumenten i dess vardagsmiljö.

Stickers

Klistermärken har alltid varit effektiva eftersom de sitter uppe länge och är lätta att placera ut på strategiska platser och i passande miljöer.

Read More

Produktprover

Vi marknadsför nya produkter genom att t.ex. dela ut prover / samples tillsammans med information om vad man just har fått i handen. Utdelning sker vid passande tillfällen och i det rätta sammanhanget med hjälp av våra street teams.

Events

Vi (d.v.s. Tommy Mattsson och Joakim Stenhammar) har genom åren arrangerat flera musikfestivaler i egen regi. Vi är framför allt mycket stolta över Nytorgsfesten 1995 – 1997 med över 45 000 besökare. Riddarholmsfesten/Reggae Splash 2001 – 2004 med totalt över 100 000 besökare. Stockholm All Star Festival 2011 med totalt 25 000 besökare.

Read More

Flyers

Flygblad är ett klassiskt sätt synas och nå ut till sin önskade målgrupp på. Vi är alltid rätt placerade med våra street teams t.ex. weekends i city, utanför konserter, stora sportevenemang m.m.

Promotion-turnéer

Vi gör hela turnéer i Sveriges största städer där vi kombinerar våra olika metoder, t.ex. inför en produktrelease eller en turné.